21-12-05

de eerste vrouwelijke Generaal....

is nu ook een feit geworden ! Ook gelezen in één of andere krant vandaag ? Terwijl de Generaals als paddestoelen uit grond rijzen , mogen wij al beginnen denken of we nu onze militaire loopbaan gaan eindigen als militair of als burger. Vroeger was men blij om jong te blijven maar de dag van vandaag gaan we content mogen zijn als we ouder zijn dan 45 ! Misschien heb je dan  de kans om op 56 jarige leeftijd op pensioen te gaan. In het andere geval zal het aantrekken van een burgerplunje binnen enkele jaren een militair begrip zijn. Of men  dan nog moet groeten voor uw meerderen weten ze nog niet , maar misschien kunnen ze nu al beginnen met het ontwerpen van dat reglement, zodat het toch op tijd kan gedrukt en vooral gebruikt worden. Heb je soms een idee op hoeveel reglementen we nog zitten te wachten die in voorontwerp liggen ? We zijn nog niet aan het jaar 2015 en er liggen blijkbaar al nieuwe plannen klaar.
Aan de logistieke boom gaan ze binnenkort ook nog eens flink schudden, en omdat de beslissingen telkens op zich laten wachten , ziet  dat er ook niet goed uit...Waarschijnlijk valt de beslissing nu in de maand februari 2006. Wie daar slachtoffer zal van worden, weet momenteel nog niemand maar als men goed is in het oplossen van raadsels,wel dan durf ik hier het getal 51 op plakken. Tja , 93 kan niet meer hé , die is al weg uit de lotto-pot, helaas !
Deze week bladerde ik nog eens in ons foto-album, en ik kon het niet laten om het recht in handen te nemen om eens de Generaal van de poetsploeg op het internet te zetten. Immers is het zij en haar collega's die zorgden dat onze burelen , wckes en gangetjes proper bleven....daarom een dikke mercie voor de bewezen diensten in het 93é ....
Met het gekende bier in hun handen en op het beroemste bureel van Lissewege .....Proost !


20:14 Gepost door reacties | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.